پیشرفت

4 حرکتی که انجام اونها باعث موفقیت و پیشرفت در کسب و کار شما میشه

تجربه نشون داده که تمام کسب و کارها دوست دارن بین مردم شناخته بشن، مشتری های بیشتری پیدا کنن و فروششون بالا بره.

توی خونه سازی برای ساخت و تکمیل یک خونه باید بنا، معمار، لوله کش و برق کار و... به صورت مستقل اما کاملن وابسته به هم و طبق یک نقشه جامع و واحد در کنار هم کار کنن تا خونه به صورت یکپارچه ساخته بشه؛

یک کسب و کار هم برای رشد، شکل گیری و موفقیت و دست یابی به سه خواسته بیان شده در بالا، باید طبق یک نقشه ی راه جامع و یکپارچه عمل کنه.

* چهار قدم تا موفقیت و پیشرفت در کسب و کار

+ قدم اول: تبلیغات و بازاریابی

تبلیغات و بازاریابی به عنوان دو ستون اصلی پیشرفت در کسب و کار شناخته می‌شن، دلایل زیادی هم برای این اهمیت وجود داره:

۱. جذب مشتریان جدید: تبلیغات موثر کمک می‌کنه تا افرادی که تا به حال از محصولات یا خدمات شما بی‌خبر بودن، با کسب و کار شما آشنا بشن؛ اینجوری، دایره مشتریان شما بزرگ‌تر میشه و پایگاه مشتریان جدیدی به وجود میاد.

۲. افزایش آگاهی برند: بازاریابی نه تنها به فروش کمک می‌کنه، بلکه به ایجاد و تقویت آگاهی از برند در میان مصرف‌کنندگان منجر می‌شه. هر چی مردم بیشتر اسم برند شما را بشنون یا ببینن، اعتماد به نام تجاری شما بیشتر افزایش پیدا میکنه.‌

۳. تمایز از رقبا: در بازارهای رقابتی، تبلیغات می‌تونه به شما کمک کنه تا از دیگران متمایز بشین. با نمایش ویژگی‌های منحصر به فرد محصول یا خدمات خودتون، می‌تونین نشون بدین که چرا مشتریان باید به شما بیشتر از رقبا توجه کنن.

۴. ایجاد وفاداری مشتری: برنامه‌های بازاریابی مناسب می‌تونه به حفظ مشتریان فعلی و تبدیل اونها به مشتریان وفادار کمک کنه. استراتژی‌هایی مثل برنامه‌های وفاداری، تخفیف‌ها و ارتباطات مداوم با مشتریان، به حفظ و افزایش وفاداری کمک می‌کنه.

۵. بهبود فروش و درآمد: بدون شک، هدف اصلی بسیاری از کسب و کارها افزایش فروش و درآمده. تبلیغات موفق می‌تونه به طور مستقیم به افزایش فروش منجر بشه چرا که بیشتر مردم رو ترغیب به خرید می‌کنه.

در نتیجه، تبلیغات و بازاریابی نه تنها برای بقا، بلکه برای رشد و پیشرفت هر کسب و کاری ضروری هستن. اونها به عنوان پلی بین محصول یا خدمات شما و مشتریان بالقوه عمل می‌کنن، و بدون اونها، بسیاری از فرصت‌های تجاری ممکنه از دست برن.

خدمات تبلیغات

+ قدم دوم: برند سازی

برندسازی مثل اینه که به کسب و کارت یه شناسنامه بدی. یه چیز خاص که مردم با دیدنش بفهمن این تویی، نه اون یکی شرکت. لوگوت، شعارت، حتی رنگ‌هات، همه اینا تو رو متمایز می‌کنن.

وقتی برندت قوی باشه، مردم بهت اعتماد می‌کنن. مثل اینکه به یه دوست قدیمی اعتماد کنی. این اعتماد باعث میشه مشتری‌ها دوباره و چند باره به سراغت بیان.

توی این بازار شلوغ، برندسازی مثل یه چراغ قوه‌ی قویه که تو رو از بقیه جدا می‌کنه. به مشتری‌ها می‌گی که تو یه چیز متفاوتی داری.

برند قوی می‌تونه ارزش محصولات و خدماتت رو ببره بالا. مردم حاضرن برای یه برند معتبر پول بیشتری بدن چون می‌دونن کیفیتش تضمین شده.

از همه بهتر، وقتی برندت شناخته شده باشه، بازاریابی‌هات بهتر جواب میده. پیام‌هات بهتر می‌چسبه توی ذهن مردم و حتی تبلیغات کوچیک هم اثر بزرگی می‌ذاره.

و در آخر، برند قوی مثل یه سپره توی روزهای سخت. وقتی اقتصاد به هم می‌ریزه یا بازار تغییر می‌کنه، برندی که معروفه راحت‌تر می‌تونه سر پا بمونه.

پس برندسازی فقط برای جذب مشتری نیست، یه جور پایه‌گذاری محکم برای کسب و کارته که بلند مدت بهت کمک می‌کنه تا رشد کنی و موفق باشی.

تولید محتوا

+ قدم سوم: جدی گرفتن عکاسی و فیلم برداری تبلیغاتی

برای پیشرفت در کسب و کار، خیلی مهمه که عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی قوی داشته باشیم و اون رو جدی بگیریم...

اولین دلیل اینه که یه عکس خوب یا یه فیلم عالی می‌تونه چشم هر کسی رو بگیره. توی این دنیای پر از اطلاعات، چیزی که بتونه توجه رو جلب کنه، اندازه طلا می‌ارزه.

عکس و فیلم می‌تونن داستان برندت رو بگن بدون اینکه یه کلمه هم بنویسی. این یه راه عالیه که به مشتری‌ها نشون بدی کی هستی و چی ارائه می‌دی.

از طرف دیگه تصویرها و ویدئوها می‌تونن احساسات رو تحریک کنن. وقتی مردم با یه تبلیغ احساسی ارتباط برقرار کنن، احتمال اینکه به مشتری تبدیل بشن خیلی بیشتر میشه.

تازه، وقتی عکس‌ها و فیلم‌های حرفه‌ای داری، به نوعی به مشتری‌ها می‌گی که تو به کیفیت و جزئیات اهمیت می‌دی. این اعتمادسازی یه بخش مهم از برندسازیه.

محتوای بصری خوب خیلی راحت توی شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشه. یعنی بدون اینکه پول زیادی خرج کنی، تبلیغاتت می‌تونه به دست عالم و آدم برسه.

محتوای بصری خوب خیلی راحت توی شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشه. یعنی بدون اینکه پول زیادی خرج کنی، تبلیغاتت می‌تونه به دست عالم و آدم برسه.

و آخر از همه، تو این دوره زمونه، همه چیز به سمت بصری شدن میره. اگه نخوای از این قافله عقب بمونی، باید تصاویر و ویدئوهای با کیفیت داشته باشی.

پس اگه دنبال پیشرفت در کسب و کارت هستی، عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی قوی رو جدی بگیر. این نه تنها به جذب مشتری کمک می‌کنه، بلکه باعث میشه برندت به عنوان یه برند حرفه‌ای و معتبر شناخته بشه.

+ قدم چهارم: حضور پر قدرت در گوگل و شبکه های اجتماعی

چرا گوگل؟ وقتی کسی چیزی می‌خواد پیدا کنه، اولین جایی که میره گوگله. حضور پر قدرت توی نتایج جستجو یعنی:

دیده شدن: هر چی بالاتر باشی، بیشتر دیده می‌شی. مردم معمولاً از صفحه اول جستجو فراتر نمی‌رن، پس باید اونجا باشی.

اعتبار: وقتی توی نتایج اول گوگل هستی، به نوعی به مردم می‌گی که کارت درسته و می‌شه بهت اعتماد کرد.

ترافیک بیشتر: هر چی بیشتر دیده بشی، ترافیک سایتت بیشتر میشه، یعنی مشتری‌های بیشتری ممکنه جذب کنی.

هدفمندی: افرادی که دنبال محصولات یا خدمات تو هستن، مستقیم به سراغت میان. این یعنی تبدیل بازدیدکننده به مشتری راحت‌تر میشه.

برای دیده شدن کسب و کارت تو گوگل از نردبون ادینور برو بالا ...

رزرو آگهی

شبکه‌های اجتماعی چی؟

حالا بریم سراغ شبکه‌های اجتماعی که این روزها مثل یه مهمانی بزرگه که همه توش هستن...

ارتباط مستقیم: توی اینجا می‌تونی مستقیم با مشتری‌هات حرف بزنی، نظرات رو ببینی، بهشون پاسخ بدی و یه رابطه دوستانه بسازی.

برندسازی: شبکه‌های اجتماعی جای خوبی برای نشون دادن شخصیت برندته. می‌تونی یه چهره انسانی به کسب و کارت بدی که مردم بیشتر باهاش ارتباط برقرار کنن.

وایرال شدن: یه پست یا کمپین خوب می‌تونه خیلی سریع پخش بشه و تو رو به افراد زیادی معرفی کنه. این یعنی بدون هزینه زیاد، تبلیغات گسترده.

تعامل: می‌تونی از مخاطب‌هات بازخورد بگیری، بفهمی چی می‌خوان و چی نمی‌خوان. این اطلاعات برای بهبود محصولات یا خدماتت طلا می‌ارزه.

حضور دائمی: با بودن توی شبکه‌های اجتماعی، همیشه توی چشم مخاطب‌هات هستی. این یعنی هر وقت نیاز به محصولات یا خدماتت داشته باشن، اولین گزینه‌ای که به ذهنشون میاد، تو هستی.

پس، برای پیشرفت توی کسب و کار، باید هم توی گوگل و هم توی شبکه‌های اجتماعی یه حضور پر رنگ داشته باشی. این دو مثل دو بال هستن که کمک می‌کنن پرواز کنی. گوگل برای جذب مشتری‌های جدید و شبکه‌های اجتماعی برای نگه داشتن و تعامل با مشتری‌های فعلی. بدون این دو، مثل اینه که یه دستتو ببندی و بخوای مشت بزنی!

خلاصه که اگه میخواین بین رقبا دیده بشین و توی این اقیانوس پهناور، این شما باشین که مشتری های جدیدی پیدا میکنه و هی همینجور مشتری از سر و کولتون بره بالا، لازمه که آستین همت رو بالا بزنین و این 4 گامی رو که در موردشون صحبت کردیم و رو قدم به قدم انجام بدین تا کم کم پیشرفت کنین و به موفقیت برسین...

یادتون نره که موفقیت یک شبه به دست نمیاد و هیچ نسخه پیچی جادویی هم در کار نیست، قطعن مسیری که در پیش گرفتین بالا و پایین داره و باید راه های مختلف رو تست کنین، ممکنه یک راه جواب نده، مهم اینه که نصفه و نیمه ول نکنین و به حرکت ادامه بدین تا در نهایت به سر منزل مقصود برسین...

بزن زنگو

نورچشمی های وبسایت اَدینوَر!

از شما دعوت می کنیم که به کانال تلگرام ما بپیوندین و لحظه های دلنشینی رو با محتواهای جذاب نویسنده های ما سپری کنین...

کانال تلگرام