ایده پردازی تبلیغاتی

ایده پردازی تبلیغاتی، راه تمایز کسب و کار شما بین رقبا

نگاهی به آمار :

طبق آمار، در سال 2023 هر فرد آمریکایی در طول روز به طور میانگین در معرض 4000 الی 10,000 محتوای تبلیغاتی قرار داره؛ از تبلیغات محیطی و چاپی بگیر تا انواع و اقسام تبلیغات اینترنتی و شبکه های اجتماعی و... ؛ رقمی بسیار وحشتناک و حیرت انگیز.

از اونجایی که آمارهای دقیقی در این زمینه تو کشورمون وجود نداره، ما فرض میکنیم هر فرد ایرانی در طول روز در معرض 100 محتوای تبلیغاتی قرار میگیره که باز هم رقمی قابل توجه هستش.

این حجم بالای تبلیغات، کار رو به شدت برای کسب و کارها در این زمینه سخت میکنه؛ چرا که وقتی مردم بیش از حد و یک سره در معرض بمباران تبلیغاتی قرار بگیرن، نسبت به اونها بی تفاوت میشن و دیگه به این راحتی ها تبلیغی نظرشون رو جلب نمیکنه؛

ایده تبلیغاتی

اما ایده پردازی تبلیغاتی دقیقن چیه و چجوری قراره به کسب و کارمون کمک کنه؟

اگه تو مسیر تبلیغات و معرفی کسب و کار خودتون به دیگران با همچین سوالی روبه رو شدین که ( الان باید چیکار کنم؟ ) یعنی وقت اون رسیده که دنبال یه فکر بکر و ایده موثر برای تبلیغات کسب و کار خودتون در بازار باشین.

همون طور که گفتیم مردم از این بمباران تبلیغاتی و تبلیغ های کهنه خسته شدن و فقط تبلیغی نظرشون رو جلب میکنه که واقعن حرف جدیدی برای گفتن داشته باشه؛ اینجاست که محتوا و سناریوی تبلیغاتی ما باید به گونه ای طراحی بشه که بتونه حس کنجکاوی مخاطب رو برانگیخته کنه و اون رو به سمت پیگیری بیشتر این تبلیغ و آشنایی با کسب و کار ما سوق بده.

در واقع میشه گفت ایده پردازی تبلیغاتی یعنی اینکه چطور با تبلیغات مون دل مشتری رو بدست بیاریم.

وظیفه ی یک ایده پرداز تبلیغاتی چیه؟

بذارین با یک مثال ساده برسیم به این موضوع که یک ایده پرداز تبلیغاتی به چه کسی میگن؟

تا حالا برای رزرو تور مسافرتی به یک آژانس گردشگری مراجعه کردین؟ درخواستی که شما از آژانس دارین این هست که مثلا تور سه روزه ی کیش رو براتون رزرو کنن. اما اقداماتی که از سمت آژانس مسافرتی برای رزرو این تور باید انجام بشه شامل چندین مرحله ست. اقداماتی مثل رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، ترانسفر فرودگاهی، رزرو هتل، گشت شهری و... که تمام این اقدامات در راستای رزرو تور شما باید انجام بشه.

مطابق مثال بالا ممکنه شما به فکر رشد و توسعه ی کسب و کارتون باشین و تصمیم گرفتین که برای تبلیغات و معرفی کسب و کارتون سرمایه گذاری کنین اما دنبال کسی میگردین که از دانش حوزه ی تبلیغات آگاه باشه و بتونه شما رو به مسیر درستی هدایت کنه و تمام اقدامات موثر و لازم رو انجام بده تا راندمان بالاتری از تبلیغات خودتون داشته باشین. اینجاست که پای یک ایده پرداز تبلیغاتی به میدون باز میشه.

چطور خودمون برای کسب و کارمون یک ایده تبلیغاتی موفق پیاده سازی کنیم؟

شاید بارها این اصطلاح رو از زبان دیگران شنیده باشین که میگن ما خاک بازار خوردیم و مو سپید کردیم تو این کار؛ که معنی عامیانه ی این جملات یعنی اینکه تجربه حضور مداوم در بازار و سابقه ی طولانی کار، به آدم توانایی کنترل شرایط و موفقیت در کسب و کار رو میده.

حالا برگردیم به بحث ایده پردازی تبلیغاتی؛ برای بالا بردن شانس موفقیت یک ایده تبلیغاتی، در گام اول مهمه که شما درک درستی از کسب و کارتون و شرایط بازار داشته باشین. بنابراین تجربه ی حضور در بازار خیلی به شما در پیدا کردن مسیر درست کمک میکنه.

از طرفی داشتن یک ذهن خلاق و کنجکاو هم به منزله ی سوخت جت طی کردن این مسیره. اما اگه برای اولین بار به دنبال اجرای یک ایده ی تبلیغاتی جذاب برای کسب و کارتون هستین، سعی کنین که با بودجه ی کمتر و گام به گام این مسیر رو پیش برین؛ چونکه شما در این مسیر باید همیشه درس های جدیدی رو یاد بگیرین و هر ایده ای هم در جایگاه خودش میتونه درصدی از ریسک رو به همراه داشته باشه.

بزن زنگو

نورچشمی های وبسایت اَدینوَر!

از شما دعوت می کنیم که به کانال تلگرام ما بپیوندین و لحظه های دلنشینی رو با محتواهای جذاب نویسنده های ما سپری کنین...

کانال تلگرام