مرحله 3: تمرین تکنیکهای پیشرفته
بعد از یادگیری آکوردهای پایه، باید روی تکنیکهای پیشرفتهتر مثل پیکینگ، فرتبرداری و تکنیکهای خاص دیگه تمرکز کنین. این مرحله معمولاً از چند ماه تا یک سال طول میکشه.
مرحله 4: اجرای قطعات موسیقی
بعد از اینکه تکنیک های پیشرفته تر رو در گیتار یاد گرفتین، دیگه خیالتون راحته که میتونین قطعه های موسیقی رو اجرا کنین و لذت ببرین. البته ناگفته نمونه که تمرین و اجرای آهنگهای مختلف به شما کمک میکنه تا تکنیکها و آکوردهایی رو که یاد گرفتین، تقویت کنین و مسلط تر به اجرای قطعات موسیقی بپردازین.
مرحله 5: تمرین مداوم و پیشرفت تا حرفه ای شدن
یادگیری گیتار یک فرآیند مداومه و همیشه جا داره تا بهتر و درجه یک بشین؛ حتی پس از رسیدن به سطح پیشرفته، تمرین و یادگیری تکنیکهای جدید ادامه داره. پس اگه قصدتون اینه که یه روزی تو نواختن گیتار بترکونین و حرفی برای گفتن باقی نذارین، به یادگیری خودتون ادامه بدین و هیچ وقت متوقف نشین.
اگه دنبال این هستین که گیتار رو بصورت رایگان از یک استاد حرفه ای دنبال کنین، ما استاد بابک امینی رو به شما پیشنهاد می کنیم:
آموزش رایگان گیتار بابک امینی
چه گیتاری برای شروع یادگیری مناسبه؟
دو نوع گیتاری که از محبوب ترین انواع گیتار هستن و انتخاب مناسبی هم برای شروع یادگیری به شمار میرن، گیتارهای کلاسیک و گیتارهای آکوستیک هستن. این دو مدل گیتار تفاوت هایی هم بینشون هست که در ادامه به این تفاوت ها اشاره می کنیم:
1. گیتار کلاسیک: طراحی بدنه ی این گیتار ظریف تر و باریک تر هست و از سیم های نایلونی یا ترکیبی از سیم های نایلونی و فلزی ساخته شده که صدای گرم و ملایم تری داره. این مدل گیتار برای اجرای موسیقی کلاسیک و فلامنکو بسیار ایده آله.
2. گیتار آکوستیک: طراحی بدنه ی این مدل گیتار بزرگتر و عمیق تر هست که به تولید صدای قوی تر کمک میکنه و عموما از سیم های فلزی ساخته شده که صدای بلندتر و درخشان تری تولید میکنه و برای انواع سبک های موسیقی مناسبه.
هر کدوم از دو مدل بالا انتخاب های مناسبی برای شروع یادگیری میتونه باشه. البته گیتارهای کلاسیک به خاطر داشتن سیم های نایلونی، فشار کمتری رو به انگشتان شما وارد میکنه که میتونین برای شروع کار که قراره تازه گیتار دستتون بگیرین و تکنیک ها رو تمرین کنین، گیتارهای کلاسیک رو در اولویت خودتون قرار بدین.